Lite helg!

februari 17, 2020 0 av admin

Hej bloggen.

I helgen har jag varit i Göteborg. Vad mysig stad det är. Det var en mycket trevlig resa dit, jag var där på affärsresa, då jag skulle möta upp en eventuell partner inom tandläkaryrket, en vän till mig sen många år tillbaka.

Eftersom vi inte hade setts på ett tag, så har jag och min vän spenderat mycket tid tillsammans. Jag tänkte checka in på ett hotell men han envisades att jag kunde stanna hemma hos honom. Jag tror han passade på, eftersom hans partner inte var hemma just den här helgen, så det blev ju så klart inte bara ses och njuta av goda tapas i GBG, nej nej… vi har festat! Det var dock länge sen för mig, så jag tyckte det var så roligt. Vi hamnade på nån klubb där som heter Tranguilo eller något sånt med Sydamerikanska rytmer, allt för att vi satt och pratade om resan jag ska göra. Han kom den fantastiska idéen om att vi borde dra till nåt ställe som erbjöd lite av den kulturen och han visste precis var i Göteborg man hittar det.

Jag ska inte klaga, det blev jätteskoj, det fanns så många Latinamerikaner där, jag satt och pratade med intressant folk, folk som till och med erbjöd sig att låta mig bo hos deras släkt om jag hade vägarna förbi deras städer. Vilket är så annorlunda från oss svenskar.

Så med det i åtanken kommer det att bli intressanta kulturkrockar när jag väl är där nere i Sydamerika. Nå väl, helgen var bra, min vän och jag lyckades skapa affärer, det var mycket trevligt, jag mår jättebra över allt som händer och hoppas på att livet fortsätter vara så här trevligt länge. Ni vet, livet är ändå livet och allt kan hända mellan himlen och jorden.

Hur som, hoppas ni alla mår bra!

Abrasos (lärde mig att det betyder kramar).