Utöka verksamheten?

februari 12, 2020 0 av admin

Hej alla,

Så sist ni hörde av mig har ni hört att jag ska iväg på en resa i en tandläkarkonvention i Sydamerika, sen har ni också fått reda på att jag vill sälja huset, och äventyren men grabbarna som ibland händer.

Och det är precis under dessa äventyr som mycket kan hända. Inget dåligt har hänt dock, utan något bra snarare sagt. Sist jag träffade mina polare, började en utav dem prata om sina projekt att starta ett bolag. Han vill börja sälja produkter för tandtekniska laboratorium på nätet, han har redan tittat på produkterna i Kina, så det finns en leverantör, han har gjort det finansiella arbetet, han behöver bara pengar för att starta. Så han kom med idén om att vi kanske skulle starta detta tillsammans. Jag har ju inte mycket pengar, men vi har tänk om vi kanske kan ta ett lån. Vi har hört talas om fedelta lån, som kan vara ett bra alternativ (vi har en vän som har gjort det nämligen), så det är något vi tittar på.

Jag är av den tanken om att man ska satsa i livet, så ska man det. Det tar kanske emot att tänka så många gånger, vi lever ju lite på rädslan att misslyckas men TÄNK om man inte gör det och visst om man misslyckas har man ändå tagit lärdom av det som var och nästa gång gör man kanske det bättre. Det är precis så livet fungerar. Så jag tänker satsa med min vän. Hans idé är att vi ska sälja det här online, ingen fysisk butik, utan allt ska gå handlas på nätet, så det är en utmaning tycker jag. Jag kan lite om datorer och internet men är verkligen inte insatt i det om att sälja via internet. Det ska bli spännande.

Vi hörs senare, måste springa iväg!

Ciao!