Dags att organisera

januari 26, 2020 0 av admin

Ser verkligen fram emot min kommande resa, men tills resan bär av. Har jag en hel del att stå i. Mitt hus ligger just nu ute för försäljning på Redcarpet fastighetsförmedling , så förhoppningsvis är detta avklarat tills jag åker.

Jag har flyttat säkert 8 gånger i vuxen ålder, men man glömmer alltid av hälften av allt man behöver göra inför flytten. Så håller just nu på att organisera upp allt. Flyttfirman är bokad, lådorna är köpte (måste bara fyllas), adressändringen är klar, hmm vad mer har jag gjort. Eftersänt min post. Ni får gärna komma med förslag mina kära läsare! Alla tips är välkomna.

Men på tal om något helt annat. Idag har jag varit på en utflykt med grabbarna. Vi brukar ses någon gång per år som en slags återträff. Det är svårt för oss att ses så ofta då vi alla har jobb, familj att ta hand om. Men någon gång då och då ses vi alla. Oftast tar vi in på ett hotell och där vi alla går ut och käkar något gott, dricker lite grogg och tjötar minnen. I går var vi ute på Falkenbergs spa. Det var riktigt trevligt måste jag säga.

Det var så härligt att när jag checkade ut, bokade jag om. Så om några månader skall jag och familjen tillbaka ditt på en liten vistelse. Ska bli hur gött som helst.

Nej bäst jag sätter igång och börjar packa lite. Lådorna packar sig ju inte själv. Tänkte börja lite med källarförrådet. Det lär ta sin lilla tid.

Ha det bäst!