Nu har vi lagat hålen och är redo att börja prata!

augusti 27, 2019 0 av admin

Hej och välkomna till världens bästa blogg om världens bästa tandläkare! Jag är glad att du hittat hit och du kommer att vara lika glad som jag hoppas jag! Här inne gillar vi stora, friska, vita och fina leenden.

Som ni kanske förstått är vi som skriver denna blogg också teamet bakom tandläkarpraktiken Team Söderström i Norrköping. Vi vill visa er en vardag hos oss, hur den kan se ut, vad vi gör om dagarna och vi kommer även att prata mycket om just tänder och tandvård som är så viktigt! Vi kommer under bloggens gång att slå hål i vissa myter, tipsa om hur du kan göra för att undvika missfärgningar om man verkligen kan skaffa tandställning som vuxen och mycket, mycket mer!

Vad som vore riktigt kul tycker vi här i teamet är om ni som läser bloggen skulle vilja ställa oss frågor om vad som helst egentligen som vi kan besvara i våra inlägg. Så att ni får svar på det ni vill från legitimerade tandläkare och så vi har mer roligt och äkta att skriva om! Frågor som handlar om relationer, konstiga läten från kroppen eller vilket elbolag ska jag välja går ju såklart också utmärkt att ställa. Sen om vi besvarar dom det är en annan sak.. 

Skämt åt sido, vi hoppas att ni är lika taggade som vi på att prata om tänder, tandhälsa, tandsten och allt som har med tänder att göra, kommentera gärna nedan! 

Vi kommer i teamet att turas om vilka det är som skriver varje gång och liksom föra vidare stafett-pinnen efter varje inlägg om man säger så! 

Dåså, får ni ha det så bra så länge, vi hörs snart igen.

Man, Mirror, Tooth, Blue, Bathroom, Caucasian, Strong